Ontvangst van 90-plussers en ziekenbezoek Prins Hans dun Twidde

Volgens goed gebruik zal de prins van Blaosdonk ook dit jaar weer een bezoek gaan brengen aan de zieke dorpsgenoten. Prins Hans dun Twidde gaat dit op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari doen. Vanwege de huidige privacywetgeving wordt het steeds moeilijker om aan namen en adressen te komen. Daarom kunnen de namen van zieke dorpsgenoten (die thuis, in het ziekenhuis of een verzorgingshuis verblijven), die een bezoek van de prins op prijs stellen, uiterlijk 13 februari kenbaar gemaakt worden bij Noud van Weert. Dit kan via telefoonnummer 06-41120063 of door het sturen van een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naast het ziekenbezoek wordt voor de Leendse 90-plussers uit Leende en Leenderstrijp een ontmoeting met de prins georganiseerd op donderdag 20 februari van 15.00 uur tot 16.30 uur in de pastorie in Leende. Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging.

90-plussers die niet meer mobiel zijn, maar die een bezoek wel op prijs stellen, worden uiteraard aan huis bezocht. 90-plussers die woonachtig zijn in Hof van Leende hoeven zich niet aan te melden. Zij worden op zaterdagochtend 22 februari bezocht door Prins Hans dun Twidde, samen met Jeugdprins Sam en Jeugdprinses Dieuwertje. Zij brengen dan een bezoek aan alle bewoners van Hof van Leende.

0
0
0
s2sdefault