Blaosdonkse optocht in Leende verplaatst

Door de weersomstandigheden hebben ook wij als organisatie helaas het besluit moeten nemen de Blaosdonkse optocht te verplaatsen.

De optocht zal op zondagmiddag 23 februari 2020 niet door de straten van Leende trekken. De optocht wordt verplaatst naar carnavalsmaandag (24 februari 2020). Indien het weer het toelaat zal dan 14.11 uur zal dan de optocht vertrekken op de Valkenswaardseweg in Leende. Of de optocht maandag doorgang kan vinden zullen we op maandagochtend bekijken.

De jeugdactiviteiten die carnavalsmaandag gepland stonden zijn daardoor verplaatst naar vandaag (carnavalszondag). Deze activiteiten zullen plaatsvinden in Blaospaleis de Meent. We hebben ervoor gekozen deze middag de jeugdoptocht om 14.11 uur de optocht door Blaospaleis de Meent te laten trekken. We hopen dat veel publiek naar Blaospaleis de Meent komt. Tussen 13.00 uur en 14.00 uur kan in de Meent ingeschreven worden voor de jeugdoptocht.

We zijn als organiserende vereniging blij dat er met carnaval 2020 toch een optocht in Blaosdonk is. Hierdoor zijn het werk en de voorbereidingen van de deelnemers niet voor niets geweest.

We willen iedereen bedanken die die constructief met ons mee heeft gedacht waardoor de verplaatsing mogelijk is.

0
0
0
s2sdefault