Wijzigingen Raad van Elf Lindse Blaos

Woensdag was het de 11e van de 11e, het officiële begin van het carnvalsseizoen. Super leuk dat vele Blaozers en Blaozereninnekes de carnavalsvlag buiten hadden gehangen om het begin van de carnaval ook in dit vreemde seizoen niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Traditiegetrouw is donderdag voor de 11e van de 11e jaarvergadering ook de jaarvergadering van onze vereniging. Deze kon dit jaar niet in fysieke vorm doorgaan, waardoor we voor een mooie papieren variant hebben gekozen. Maar een aantal dingen kun je niet op papier doen. Zoals bijvoorbeeld op gepaste wijze afscheid nemen van de mensen die na jarenlange inzet stoppen bij onze raad van Elf. Daarom hebben onze Vorst Jan-Willem en Leider van de Raad van Elf Eric op 11-11 een bezoekje gebracht om ze met een mooi bos bloemen en een flesje drank te bedanken.

Er zijn dit seizoen twee koppels die hebben aangegeven te stoppen bij de Raad van Elf. Allereerst Marc en Marieke van de Kerkhof. Zij waren in het seizoen 2014-2015 prinsenpaar van Blaosdonk. Daarna hebben 5 seizoenen deel uitgemaakt van onze Raad van Elf. Hierbij waren zij het eerste jaar adjudanten van Prins Jan-Willem dun Urste en Prinses Robyn.

Ook Erwin Geurts en Vera van Mensvoort hebben de Raad van Elf verlaten. Sinds het seizoen 2008-2009 maakte zij deel uit van de Raad van Elf. Ze zijn dus maar liefst 12 jaar lid van de Raad van Elf geweest en dus hebben zij 2 jaar terug het jubileumspeldje mogen ontvangen.

Wij willen Erwin, Vera, Marc en Marieke heel erg bedanken voor hun jarenlange lidmaatschap, betrokkenheid en bijdragen aan onze Raad van Elf, maar vooral ook voor hun gezelligheid!

Naast het droevige nieuws van het vertrek van een aantal zeer gewaardeerde Raad van Elf leden hebben wij ook vrolijk nieuws. Steven en Lotte Das zullen namelijk vanaf dit seizoen deel uit maken van onze Raad van Elf. Wij zijn erg blij dat zij toetreden en kijken uit naar de vele gezellige momenten die we samen in de toekomst kunnen gaan beleven.

Alaaf!

`

0
0
0
s2smodern